Ma au la blogroll:

  • Icon Iasmy

Parteneri

Despre mine

Aici veti gasi informatii despre persoana mea, regulile casei, datele de contact.  Prefer sa le pun aici pe toate, deoarece site-ul va deveni stufos si incerc sa ii pastrez un aspect cat de cat compact

Sunt inginer, am 32  37 de ani si locuiesc in Timisoara. Absolvent al Politehnicii Timisoara, Facultatea de Management in Productie si Transporturi, profil Inginerie Economica – specializarea Ingineria si Managementul Sistemelor de Productie.

Pasionat de stiinta si calculatoare, lucrez in IT de peste 15 ani.

Pentru ca mi-a placut foarte mult sa citesc si continui sa devorez stiri si carti, subiectele abordate de mine sunt foarte diverse, mondene, ma atrage tot ce tine de natura, stiinta, tehnica, tehnologii, inventii, psihologie, social, economie, piata de capital, politica, sport, fotografie, calatorii si nu refuz subiecte sensibile sau ezoterice.

Regulile casei sunt cele de bun simt, un limbaj decent este de dorit iar articolele mele si portiuni din postari pot fi preluate numai prin precizarea sursei cu link!

O pozitie in blogroll se poate doar daca sunt de parere ca site-ul tau se potriveste tematicii mele sau are informatii/articole  interesante.

Pentru aparitia la  “Parteneri” ma puteti contacta pe privat, la fel pentru orice propunere de colaborare comerciala sau de continut, bannere, review-uri, invitatii la evenimente publice.

In rubrica “Ma au la blogroll” adaug pe cei mai relevanti care au link spre www.altfeldeblog.ro pe blogul lor fiind practic un  schimb de linkuri. Rog acceptati faptul ca adaug siteuri  interesante pentru mine.

Totusi,  cei neacceptati pot fi parteneri.

 

Informatii de contact: duh_online [at] yahoo[.]com, sau evident formularul de mai jos

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
toateBlogurile.ro

Gazduire Web

Cauti ceva anume?

căutare personalizată