Ma au la blogroll:

  • Icon Iasmy

Parteneri

De Andreea Hosu, scris la May 27th, 2013

Revenit din ”lenevit”

A trecut foarte mult timp de când n-am mai scris aici, de fapt, de când n-am mai scris cam pe niciunde strict online, de când m-a cuprins sindromul Facebook.  Dar am citit mai mult ! Și nu doar poze cu text ! Și după ce proasta remunerație pe idee raportată la numărul de caractere livrate a încetat să mai vină, am zis că vreau s-o fac pe gratis. Nu o să scriu despre cum să faci una sau alta, decât dacă mă privește direct, sau treaba aia are legătură cu un bun demers al lucrurilor în lumea-n care trăim. Nu o să scriu nici despre vedete, așa cum pe alte site-uri foarte mulți așa-zis cititori caută să-și stocheze informația, pentru că au auzit ei, că informația înseamnă putere. Nu o să scriu nici despre sex și relații, că n-am curaj, dar dacă o fac,  va fi dintr-un punct de vedere controversat, pe care anumiți oameni nu sunt pregătiți încă să-l accepte! Deci, luând în considerare toate acestea, încep să mă simt liberă să întreb:

Despre ce să scriu?

Înainte de orice sugestie, voi face puțină lumină despre cine sunt și ce caut aici:

Sunt Andreea și am scris o perioadă editoriale foarte faine dar necitite (probabil) pentru o revistuță din Timișoara. Am cântat 13 ani la pian, am studiat bagabonțeala de aproape, am dat la relații publice, am dat la psiho, am dat de multe întâmplări ciudate, penibile, am dat de multă prostie și ignoranță, îmi plac etichetele bine alese, nu beau cola, sunt pasionată de ping-pong și cred în relațiile la distanță. Caut aici cititori inteligenți, cu simțul umorului și deschiși la acceptarea controverselor, dispuși să înțeleagă că deși ”adevărul e dincolo de noi” , e fain și benefic să observi, să dezbați, să judeci, să critici, să scrii, să citești și să acumulezi frânturi din tot ce se-ntâmplă într-o zi, și asta nu din perspectiva unor  ”analfabeți” plictisiți de ei înșiși.  Dacă deja am degajat frustrare, bine te-am găsit printre necititorii mei! :)

Subtilul abia începe!

2 comments to Revenit din ”lenevit”

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
toateBlogurile.ro

Gazduire Web

Cauti ceva anume?

căutare personalizată