Ma au la blogroll:

  • Icon Iasmy

Parteneri

De Oxana_Aly, scris la December 16th, 2010

Divinitate

Unii dintre noi pretindem ca exista divinitatea.. Cati credem cu adevarat in ea?

Unii oameni cred in acea trinitate, Tatal, Fiul si Duhul Sfant, un ocean de energie benefica, noi fiind picaturi ale acelui ocean. Atatea culturi si religii vorbesc despre zei si Dumnezeu! Care este rolul nostru in lume, ce reprezinta Dumnezeu petru noi, cum ne ajuta si de ce  lasa sa ne luptam singuri?

Cu totii am fost invatati despre valorile vietii, de la parinti, prieteni sau am descoperit pe parcurs ce ne satisface mai mult in viata si ce inseamna frumos in ochii fiecaruia. Am avut dezbateri, contraziceri cu diferite persoane cum sa ne traim viata, ca doar avem obiceiul de a cere parerea altora.

Ce sa fac, nu mai imi place stilul meu de viatza. Cei din jur tot timpul au o parere de spus, e bine sa luam in considerare? De ce sa luam in considerare ceva ce nu ne defineste sau in alte situatii ajung sa-ti dea sfaturi la care tu te-ai gandit deja, aveai nevoie doar de o confirmare ?

Daca stai jumatate de ora in fiecare seara, inainte de culcare reflectand la ce ai facut in ziua respectiva, tinand cont de aspectele pozitive chiar si in cea mai proasta zi, apoi spui o rugaciune si iti aduci aminte ca este cineva care se uita tot timpul la tine si stie chiar mai bine decat tine prin ce treci, luptele, realizarile si esecurile tale, poti sa dormi linistit fiindca stii ca nu esti singur si ai putere sa treci prin toate !

Majoritatea credem in ceva mai presus de noi si totusi, constienti fiind ca e mai mult de atat, dincolo de rutina vietii zilnice, ne limitam la problemele de zi cu zi. Ce mananc azi, m-am certat cu sotul ca nu a pus masina unde trebuia, ma cert cu copilul ca nu si-a facut patul, m-am suparat pe sora ca n-a mai venit la cafea, m-am enervat pe catel ca a furat mancare de pe masa, sunt trista ca a plecat fara sa ma sarute, nu mai support, am atata curatenie de facut ca nu mai am timp pentru mine. Daca sunteti atenti sunt asa niste banalitati “problemele” de zi cu zi..

Atatea sentimente negative, atat de des, pentru nimic.. Nu avem un scop real, nu constientizam ca viata e mult mai mult decat lucrurile cu care ne confruntam zi de zi.

Indreptati-va spre adevaratul vostru scop in viata, descoperiti-va vocatia interioara. Asta va va face cu adevarat fericiti!

3 comments to Divinitate

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
toateBlogurile.ro

Gazduire Web

Cauti ceva anume?

căutare personalizată