Ma au la blogroll:

  • Icon Iasmy

Parteneri

De DUHUL, scris la December 12th, 2008

Despre criza

            Citeam astazi in EVZ un articol despre criza din Romania dintre 1929-1933. Intrucat intre acei ani era criza mondiala asemanatoare cu cea prezenta, mai poti afla unele lucruri interesante, la ce te poti astepta in perioada urmatoare. Lasand la o parte tragismul situatiei descrise si reactiile oamenilor din acea perioada, la comentarii un anumit “Nae Camionagiul” mi-a facut ziua frumoasa. Va las sa va delectati in continuare cu comentariul lui:

 “Despre crize
de Nae Camionagiu, joi, 11 decembrie 2008 – 22:40
Crizele astea au si ceva bun in ele, stiti!? De exemplu, marea criza vegetala de la sfarsitul mezozoicului care a dus la disparitia mastodontilor, a avut ca rezultat aparitia primelor maimute, care vor evolua, pana la apartia primilor hominizi. Hominizii astia au inceput sa evolueze, sa evolueze dar de evoluat nu mai evoluau si atunci, intr-un moment de criza a aparut homo sapiens care a tot evoluat pana a ajuns homo sapiens-sapien – care gandea. Si gandind, gadind si gandind, s-a ajuns la concluzia ca erau prea multi ganditori si iar s-a intrat in criza: a aparut dictatura, unde unu gandea pentru toti… pana in ziua cand, s-a ajuns la concluzia ca nimeni nu mai gandea – si treaba asta a dat de gandit! Iar s-a intrat in criza si uite-asa a aparut democratia, unde unii gandeau si altii cadeau pe ganduri. Dar incet, incet, toti au inceput sa cada pe ganduri si asta a creat mari dureri ce cap. A urmat perioada de glorie a vracilor. Nu va incredeti in ei ca riscati sa va pierdeti capul!..”

Gee man :) Mai vreau sa stiu cum va evolua criza in continuare :))

18 comments to Despre criza

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
toateBlogurile.ro

Gazduire Web

Cauti ceva anume?

căutare personalizată